Meg1979 Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Witajcie, Potrzebuję zaktualizować na stronie sklepu informację o czasie funkcjonowania sklepu. Dla przykładu, obecnie na samym dole sklepu mam wpisane, (dla przykładu ). Sklep abc © 2014- 2018. Chcę zmienić datę na 2020 Niestety nie pamiętam gdzie się tego dokonuje. Przypomni ktoś? wersja sklepu 1.5.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaServicePro Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Witaj, możesz znaleźć tę część swojego sklepu, wykonując moje kroki. 1) Wprowadź listę folderów głównych PS 2) Znajdź i przejdź do folderu motywów. 3) Wprowadź folder bieżącego motywu. 4) Tutaj zobaczysz pliki TPL, znajdziesz „footer.tpl” i otworzysz go w edytorze tekstu. Teraz możesz je usunąć / usunąć / zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meg1979 Posted July 5, 2020 Author Share Posted July 5, 2020 Bardzo dziekuje za pomoc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaServicePro Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Cała przyjemność po mojej stronie. Jeśli moja odpowiedź była pomocna, doceń moją odpowiedź, podając CUP do moich wiadomości Miłego dnia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts