piotrgdy Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Witam Mam stronę auditgroupregister.eu na prestashop na stronie chcę zmienić tylko nr telefonów na górze i z lewej strony. Gdzie to znajdę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrgdy Posted July 3, 2020 Author Share Posted July 3, 2020 czy na prawdę nikt nie wie jak modyfikować szablon w prestshop? czy te treści mogę zmienić z poziomu panelu czy plików? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T400 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Hej, możesz to zmienić w ustawieniach BO (w PrestaShop 1.7 - szablon Classic i pochodne) w menu: Konfiguracja/Preferencje/Kontakt/ zakładka "sklepy"/ Pole Telefon w formularzu Dane Kontaktowe Zmiana może wymagać wyczyszczenia cachu w sklepie (zaawansowane/wydajność/wyczyść pamięć podręczną) i w przeglądarce aby była widoczna. Powodzenia T 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrgdy Posted July 3, 2020 Author Share Posted July 3, 2020 wielkie dzieki, o to chodziło, wchodziłem tam wcześniej ale jakoś wydawało mi się, że to nie to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T400 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Super, bardzo się cieszę! Proszę, zmień temat na: [SOLVED] Modyfikacja szablonu aby oznaczyć temat jako rozwiązany dla innych uczestników forum Moc serdeczności T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts