Jump to content

Edit History

compute

compute

zmiana treści

Witam,

Poszukuję osoby lub firmy, która stworzy mi moduł sprzedaży resellerskiej do PrestaShop 1.7 działąjący na zasadzie, że w panelu administracyjnym możemy stworzyć klienta i nadać mu uprawnienia o nazwie np. Konsultant. Owa osoba loguje się na swoje konto w sklepie i w imieniu Klienta końcowego dokonuje zamówienia korzystając z ustawień głównych firm kurierskich, produktów, etc.. Administrator sklepu jest w stanie określić stawkę w złotówkach za sprzedaż jednego produktu. Na podstawie statystyk rozlicza konsultanta (ale to już jest poza modułem). Dodatkowo moduł powinien zawierać opcję tzw. czarnej listy, który miałby ograniczenia w sposobie zamawiania (np. płatność tylko przedpłata).

W przypadku pytań zapraszam do kontaktu:

[email protected]

[email protected]

compute

compute

Witam,

Potrzebuję modułu do prestashop 1.7, który by spełniał takie oczekiwania - panel zamówień u każdej zarejestrowanej osoby, lub w panelu admina, taki dodatek gdzie idzie wejść i sprawdzić ile dane konto ma zamówień w wybranym przez nas okresie. 

Oczywiście zamówień Zrealizowanych, wstrzymanych - to są oczekujące na przelew,  anulowanych - zwrotny, nieodebrane
Może to być albo automatyczne: czyli wchodzę a Panelu admina w zakładkę zamówienia wybieram login kupującego/maila i zaznaczam okres np od 01.05.2020 - 10.05-2020 i pokazuje mi  432 zrealizowane  20 wstrzymane 18 anulowane.

Coś takiego jak Reseller.

• Create New...