Solgi Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Ahojte máme takyto špicifický problem mal som veľmi staru verziu prestashopu v roku 2010 sa menila daň z 19% na 20% ale ja som ponechal všade 19% ale ukazovalo ceny spravne a len s daňou bez dane len v košíku. Ale napadlo ma však to vyhodim a dam novú daň 20% ale stým všetky produkty(5000ks) sa ukazalo bez dane. Čo sa stým da robiť ? Ďakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGreatGodOm Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 (edited) Dobrý deň, dane sú v prestashope veľký problém, hlavne ak máte povolený obchod aj v zahraničí. Ak vám ukazuje produkty bez dane, pričom daňové pravidlo máte vytvorené, problém bude pravdepodobne v databáze. Skúste v databáze nájsť id dane, ktorú chcete používať a toto id vložiť do jednotlivých záznamov každého produktu. Cez sql je to robota na pár minút. Ak neviete ako na to spokojne mi napíšte správu, neviem o akú verziu prestashopu sa jedná. PS: ak upravujete databázu, VŽDY si pred akýmkoľvek zásahom vytvorte zálohu v prípade, že by ste niečo pokazili a databázu bolo potrebné obnoviť. Taktiež je dobré pred začatím úprav prepnúť eshop do režimu údržby aby nedošlo k objednávke (v prípade obnovy databázy by ste o ňu prišli). Edited August 28, 2020 by TheGreatGodOm (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts