maniku Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Po automatycznej instalacji prestashop na vps w panelu administracyjnym jako domena był ustawiony adres vps.... więc dziś po prostu zmieniłem go na adres mojej domeny w formacie "mojadomena.pl" wtedy sklep przestał działać i wyświetla error 500. Po zmianie na domyślny szablon wszystko działa ok. Próbowałem usunąć szablon i jego moduły i zainstalować na nowo, niestety nie pomogło. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaServicePro Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Dzień dobry, Aktywuj tryb debugowania sklepu i zrób zdjęcie pokazującego się błędu i udostępnij go tutaj, a następnie przyjrzymy się im i spróbujemy go naprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniku Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 (edited) Debugowanie włączone a widać tylko tyle: adres www przesyłam dodatkowo na priv. Dziwi mnie to, że nawet jak od razu zmieniłem domenę w panelu na poprzednią to nic to nie dało. Bo panel administracyjny ogólnie cały czas ładnie śmiga Edited July 1, 2020 by maniku (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaServicePro Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 pozwól mi na to spojrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniku Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 wysłałem adres www na priv. jeśli potrzebujesz więcej pisz co konkretnie to doślę Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniku Posted July 2, 2020 Author Share Posted July 2, 2020 Czy ktoś potrafi mi pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
programista_presta Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 @maniku proponuję całość usunąć i zainstalować z poprawnym adresem URL dodatkowo warto też wyczyścić cache w przeglądarce bo czasami płata figle Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniku Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 3 godziny temu, programista_presta napisał: @maniku proponuję całość usunąć i zainstalować z poprawnym adresem URL dodatkowo warto też wyczyścić cache w przeglądarce bo czasami płata figle Tak zrobiłem i wszystko działa. W międzyczasie jednak błąd się ponawiał i okazało się, że powodował go moduł wyświetlający kategorie na stronie głównej (usunąłem wszystkie kategorie i dlatego nie ogarniał). Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts