DamianS20171 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Cześć, używam darmowego modułu do instagrama, który działał poprawnie, ale w pewnym momencie przestał. Link do modułu: https://boutique.comonsoft.com/gb/free-prestashop-modules/18-instagram-latest-picture-block.html Mianowicie wyświetla się tylko jedno zdjęcie zamiast wszystkich. Wygląda to tak: Co może być przyczyną występowania tego problemu? Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Z tego co słyszałem to Instagram właśnie coś po swojej stronie pozmieniał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DamianS20171 Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 @Daresh Ok, można coś z tym zrobić? Jakieś propozycje? Czy może jest jakiś inny darmowy moduł do instagrama, w którym nie byłoby takiego problemu? Czy mogę być pewny, że to wina instagrama, a nie błąd po mojej stronie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Nie zgłębiałem tematu bliżej, ale myślę że jest duża szansa że to wina instagrama, to nie pierwszy raz jak moduły przestają działać przez jakieś ich zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Sprawdź skrypt instafeedjs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DamianS20171 Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 Wypróbuje, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Przeniosłem do działu wsparcia, jeśli temat dotyczy darmowego moduł lub szablonu a nie jest się jego deweloperem i nie zamierza udostępnić jako deweloper tylko szuka pomocy ten dział będzie jak najbardziej odpowiedni 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DamianS20171 Posted July 2, 2020 Author Share Posted July 2, 2020 W tym momencie zniknęło nawet ostatnie jedno zdjęcie, które było widoczne. Czy nie ma ktoś pomysłu jak to naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DamianS20171 Posted July 2, 2020 Author Share Posted July 2, 2020 @krzysiuus @Daresh Dodałem ten moduł do innej testowej prosty i działa wszystko jak należy tzn wszystkie zdjęcia się pokazują tak jak trzeba. Można więc chyba wykluczyć problemy po stronie instagrama. Czy są może jakieś pomysły na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
DamianS20171
Cześć,
używam darmowego modułu do instagrama, który działał poprawnie, ale w pewnym momencie przestał.
Link do modułu: https://boutique.comonsoft.com/gb/free-prestashop-modules/18-instagram-latest-picture-block.html
Mianowicie wyświetla się tylko jedno zdjęcie zamiast wszystkich.
Wygląda to tak:
Co może być przyczyną występowania tego problemu?
Z góry dziękuję za pomoc
8 answers to this question
Recommended Posts