Danka_D Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Ahojte, prosím o pomoc s nastavením krajiny. (Sme dve matky na materskej a chceme si spraviť eshop s tričkami a omaľovankami pre mamy a deti, a eshop robím sama popri deťoch :) ). Mame online free modul prestashop (v ramci hostingu) a potrebovala by som pomoct s poslednymi vecami - ohladne shippingu - ktore jednoducho neviem najst. 1. pri zadavani adresy (ako zakaznik), nedava do formulara inu moznost ako "France". Tuto krajinu som nenastavovala - neviem kde to je. Viete mi prosim poradit, kde nastavit vyber krajiny pre objednavkovy formular? (s tym je spojeny aj vyber shippingu neskor) pozrite prosim obrazok v prilohe (france.jpg) 2. kde mozem pridat moznost vyberu shippinu/osobny odber (napr v priestore kosika)? Alebo je tato moznost v "sposobe dopravy" v dalsom kroku v objednavani, do ktoreho ma teraz nepusti, lebo "France" ?? pozrite prosim obrazok (doprava.jpg) 3. respektive, kde mozem pridat moznost vyberu shippingu slovensko/cesko (v kosiku)? (dopravcov som nastavila, su nastavene ceny a kategorie pre Slovensko a Cesko, vsetko oskusane v kosiku, postovne zaraduje spravne - ale automaticky - a to je proboblem, cize mi nedava moznost si zvolit osobny odber). Ci aj toto bude predmetom vyberu v kroku "sposob dopravy" v objednavani? pozrite prosim obrazok (SVK_CZ.jpg) Dakujem za pomoc velice, Dana Arvay (Outdoormamas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGreatGodOm Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Dobrý deň, akú verziu prestashopu používate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts