GolfMk1Vr6 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Salut! Am pe site diferite produse cu titluri si descrieri diferite dar care la baza au acelasi produs (sunt compatibile cu mai multe marci auto). As dori sa stiu cum as putea face ca acestea sa aiba un stoc comun, momentan fiecare are un stoc separat ceea ce nu prea e corect avand in vedere ca produsul fizic e acelasi. Si de asemenea cum s-ar putea face integrarea aceasta si in Smartbill (nu l-am instalat inca, nu stiu cum sta treaba cu stocul aici). Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Salut! Un modul custom care sa faca ceea ce doresti. Dupa aceea, trebuie facuta o modificare in modulul de smartbill pentru a putea face sincronizare de stoc. Ideea e ca se paote face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolfMk1Vr6 Posted June 29, 2020 Author Share Posted June 29, 2020 Imi poti trimite o oferta in privat? Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 in mod normal nu trebuie sa ai acelasi produs cu mai multe nume, adica un produs fizic si denumiri de complezenta/compatibilitate. pt acel produs poti scrie in descriere cu ce e compatibil si sa pui tag-uri cu compatibilitatile. pt problema ta actuala in cazul in care nu vrei sa renunti la actuala configuratie (si in cazul in care ai o gazduire de mai doamne-ajuta adica VPS) o rezolvare ar fi sa definesti un cron care sa unifice stocul la respectivele produse Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolfMk1Vr6 Posted June 30, 2020 Author Share Posted June 30, 2020 @zaurus Am zis ca ar fi mai ok dpdv al SEO sa fac cate un articol pentru fiecare marca auto in parte, descrierea este aproximativ aceeasi la fiecare produs, difera doar lista de compatibilitate. Crezi ca e ok asa sau sa pastrez doar un produs? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 tipul acesta de optimuzare seo nu mai da rezultate de cativa ani. recomandarea mea este ramai la un singur produs, sa-l documentezi foarte bine dpdv compatibilitati, sa pui etichete (tags) cu marci/modele masini compatibile dar sa nu fie doar un produsper pagina de listare etichete, sa fie colectii de cel putin 3-4 produse la toate produsele la care renunti (cele dublate) pui redirect 301 catre produsul care ramane pentru categoriile de produse incearca sa faci rost de link-uri bune, link building cu blog-eri mai rasariti si renunta la meta-keywords, acum face mai mult rau decat bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts