ewilczynska Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Cześć! Podpowiedzcie proszę w jaki sposób najlepiej zarządzać stanami magazynowymi? Czy powinien być to moduł (jaki?) kupiony w Preście (ta opcja byłaby dla mnie najwygodniejsza), czy raczej zewnętrzny program zintegrowany z Prestą? Zależy mi na: -automatycznym podawanu nowych produktów (np. najlepiej plik csv) -modyfikacji cen dla wszystkich produktów na raz (np. najlepiej plik csv) -możliwość prowadzenia gospodarki magazynowej w jednym miejscu: 1. klienci zamawiają produkt X o ilości Yszt --> w stanach magazynowych produkt X o ilości Yszt zostaje ,,zarezerwowane" pod dane zamówienie 2. klienci zamawiają produkt X o ilości Yszt--> nie ma takiej ilosci na magazynie.--> generuje się zamówienie do Producenta (np. pdf) 3. Kiedy przychodzi duża dostawa od Producenta-->poprzez wgranie pliku np. .csv z danymi i ilościami zostają zaktualizowane stany magazynowe (to co już było na stanie sumuje się z iloscią z nowej dostawy) 4.Każdej dostawie możemy nadać nr identyfikacyjny Z góry dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maltit Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Cześć @ewilczynska, Zainteresował mnie twój post sprzed ponad roku. Proszę, podziel się informację jak rozwiązałaś swój problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts