DamianS20171 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Witam, mój problem to pętla przekierowań, która występuje po kliknięciu "Realizuj" w koszyku. Przeglądarka wyrzuca taki błąd i i nic poza tym. Powinno mnie przenieść na stronę gdzie wypełniam dane, płacę i gotowe. W konsoli nie widać błędów. Jednak tak się nie dzieje. Używam SSL. Próbowałem dodać $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; w \config\settings.inc.php Próbowałem włączyć/wyłączyć Apache multiviews i też nic. Czyszczenie cache, cookies itd nie pomaga. Z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Co mówi dev mode i logi serwera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianS20171 Posted June 29, 2020 Author Share Posted June 29, 2020 @Piotr K. Dev mode pokazuje coś takiego jak na screenie: Do logów serwera nie mam chwilowo dostępu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianS20171 Posted June 29, 2020 Author Share Posted June 29, 2020 (edited) Wyłączyłem moduł Zopimfree i to co widać na zrzucie zniknęło. Jednak nie zniknął dalej główny problem czyli pętla przekierowań przy kliknięciu w koszyku "Realizuj". Poza tym zależy mi na używaniu tego modułu. Czy można tak czy inaczej coś z tym zrobić? Edited June 29, 2020 by DamianS20171 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawos Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Wiem że temat stary, DamianS20171 jak się udało ten problem w końcu rozwiązać ? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasni Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Na moje oko brakuje w pliku modułu poniższego, dlatego smarty krzyczy, że nie ma zadeklarowanej zmiennej customerName $this->context->smarty->assign([ 'customerName' => $cos_tam_pewnie_zmienna_z_nazwa_klienta, ]); Dokładnie to w tej funkcji, której pokazujesz potem plik : header-new-widget.tpl np. retunr $this->display(__file__, 'sciezka/header-new-widget.tpl'); albo return $this->context->smarty->fetch($this->local_path.'sciezka/header-new-widget.tpl'); Prośba jak już próbujecie coś narzędziami deweloperskimi podziałać i tu pokazać to wyłączajcie wcześniej pamięć podręczną i CCC. Będzie łatwiej diagnozować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts