WBN Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 cześć, błagam pomocy bo już nie wiem co robię nie tak a sprawa jest mega PILNA !!! Musze ustawić voucher na kwotę 120 zł na zakupy w moim sklepie. Wchodzą w to wszystkie towary, jakie są. Dodaje nowy rabat, wygenerowałam kod ustawiam warunki jakie maja być spełnione dla tej reguły w akcjach ustawiam, ze ma być kwotowy a nie procentowy, wpisuje ze kwota 120 zł, ustawione jest netto - bo nie jestem płatnikiem VAT i jak robię próbne zamówienie i wpisuje wygenerowany kod to pojawia mi się -360 zł nieważne ile rzeczy w koszyku. Może ktoś mi powie, skąd zamiast 120 zł jest 360 zł? Co robię nie tak??? Dzięki Monika Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 (edited) A jak ustawisz kod rabatowy od kwoty brutto to pokazuje prawidłową zniżkę? PS2. Jaką stawkę vat ma ustawiony produkt? Edited June 26, 2020 by krzysiuus (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WBN Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 5 minutes ago, krzysiuus said: A jak ustawisz kod rabatowy od kwoty brutto to pokazuje prawidłową zniżkę? PS2. Jaką stawkę vat ma ustawiony produkt? czy kod jest dla brutto czy dla netto ustawia się źle w katalogu jak wstawiam produkty mam ustawioną stawkę VAT )% Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Masz takie ustawienia? i produkt: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WBN Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 16 minutes ago, krzysiuus said: Masz takie ustawienia? i produkt: Dokładnie takie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
WBN
cześć, błagam pomocy bo już nie wiem co robię nie tak a sprawa jest mega PILNA !!!
Musze ustawić voucher na kwotę 120 zł na zakupy w moim sklepie. Wchodzą w to wszystkie towary, jakie są.
Dodaje nowy rabat, wygenerowałam kod
ustawiam warunki jakie maja być spełnione dla tej reguły
w akcjach ustawiam, ze ma być kwotowy a nie procentowy, wpisuje ze kwota 120 zł, ustawione jest netto - bo nie jestem płatnikiem VAT
i jak robię próbne zamówienie i wpisuje wygenerowany kod to pojawia mi się -360 zł nieważne ile rzeczy w koszyku.
Może ktoś mi powie, skąd zamiast 120 zł jest 360 zł? Co robię nie tak???
Dzięki
Monika
4 answers to this question
Recommended Posts