sevendays Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Pokoušel jste se někdo přejt z 1.3.x na 1.4?nebo aspon rámcový postup, ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Velmi záleží na tom, v jakém stavu je původní instalace. Zásahy do kódu, instalované moduly, šablona vzhledu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 já bych spíše řekl, že velmi záleží na tabulkách.... porovnej si 1.3.7 s 1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Upgrade databáze je řešen v instalačních skriptech. Sice někdo říká, že to nefunguje na 100%, ale prakticky by se měla databáze překlopit do verze 1.4. Pak záleží už jen na tom, v jakém stavu je kód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 v instalačních skriptech...mohl bys tedy říci - krok po kroku jak postupovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Už jsem to psal. Zásadně záleží na tom, v jakém stavu je existující instalace. Nedá se to asi popsat obecně. Je potřeba rozebrat stav a podle toho udělat upgrade. Bez znalosti každého posledního souboru v kódu a hodně dalších věcí, nikdo nedokáže říct, co upgrade bude obnášet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 a mohl bys tedy dát odkaz - kde jsi to psal ten postupdejme si modelovou situaci - nainstaluješ nově 1.3.7 se základem (moduly a zboží) nic víc a nic mína ted jak to upgradneš na 1.4.17? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Už jsem to psal - tím jsem myslel, minulý příspěvek V tomto vláknu. Žádný sepsaný postup nemám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 jo jasně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nortonek Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Navod na upgrade presty je primo zde na strankach:http://www.prestashop.com/wiki/Installing_And_Updating_PrestaShop_Software/#Update_PrestaShopAle jak rikal tuk66...pokud tam jsou nejake upravy souboru je potreba je v podstate udelat znovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts