damage Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Zdravim,neviete mi dakto poradit preco mi nezobrazuje modul blockviewed v internet exploreri. Vo firefoxe funguje bez problemov.Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Produkty a samotny blok v Blockviewed sa zobrazuje iba ak pred tym navstivis nejaky produkt. Pravdepodobne to je dovod, ze sa ti "nezobrazuje". Ak mas ale na mysli nieco ine, tak napis viac podrobnosti ako verzia PrestaShopu ktoru pouzivas, nie je dokonca jasne, kde sa ti nezobrazuje - v shope alebo administracii a pod. Bud prosim konkretnejsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Já mám taky problém s blokem prohlédnutého zboží, modul je nainstalován, nastaven na zobrazení 5 prohlidnutých produktu ale nefunguje. Zboží je dost,prohlížím ale nefunguje. Nevíte kde je problém? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Ak nepomohol reset modulu, skus mi napisat sukromnu spravu a mozem sa na to pozriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totallighting.sk Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Skus ho vymazat na tvrdo z ftp a nasledne aj cez php admin z databazy. Nasledne ho daj na ftp do adresara modules a v BO si ho manualne doinstaluj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts