IngaP Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Witajcie, na wstępie zaznaczę jestem mega początkująca. Ktoś inny robił mi sklep i teraz chciałam go poprawić. Mam zainstalowany szablon frezja i tam jakby było tylko 6 kategorii. Jak dodaję nową kategorię to robi się gówna kategoria More a potem drzewko. Czy to możliwe aby ten szablon miał tak ograniczoną liczbę kategorii ? A jeżeli by miał co zrobić żeby się nie wyświetlało "More" tylko normalna nazwa kategorii. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 (edited) wszystko jest mozliwe, najprawdopodobniej nalozony na {foreach} jest limit i tyle. limit moze byc nalozony albo na kontroler albo na sam szablon modulu i bez znajmosci programowanai (a zakladam, ze tak jest jezeli piszesz o "mega poczatkujacej) niewiele zdzialasz. zapraszam na priv, to cos poradze, ale musze widzec najpierw pliki modulu menu Edited June 12, 2020 by design4VIP (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngaP Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 12 hours ago, design4VIP said: wszystko jest mozliwe, najprawdopodobniej nalozony na {foreach} jest limit i tyle. limit moze byc nalozony albo na kontroler albo na sam szablon modulu i bez znajmosci programowanai (a zakladam, ze tak jest jezeli piszesz o "mega poczatkujacej) niewiele zdzialasz. zapraszam na priv, to cos poradze, ale musze widzec najpierw Dziękuję bardzo za podpowiedź. Tak się spodziewałam że jest jakieś ograniczenie. Zastanowię się co z tym zrobić ale programować to raczej nie będę . Na razie pobawię się tym co mam a potem od postaw będę robić nowy sklep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 nie ma sie co zastanawiac, bez przeprogramowania plikku (zmiany kodu, jezlei nie ma jakis ustawic w konfiguracji modulu) nic nie zdzialas. zostaje tylko zmiana modulu menu na inny, ktoory nie ma ograniczen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngaP Posted June 13, 2020 Author Share Posted June 13, 2020 5 hours ago, design4VIP said: nie ma sie co zastanawiac, bez przeprogramowania plikku (zmiany kodu, jezlei nie ma jakis ustawic w konfiguracji modulu) nic nie zdzialas. zostaje tylko zmiana modulu menu na inny, ktoory nie ma ograniczen ok a jaki moduł polecasz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 On 6/13/2020 at 4:18 PM, IngaP said: ok a jaki moduł polecasz ? modulow jest tyle, ze znajdziesz cos "pod siebie" (standardowe menu, megamenu... zalezy co i w jakiej strukturze chcesz edytowac i na co chcesz miec w menu wplyw). z jednym ALE... tak czy tak przy jakimkolwiek module dodatkowym nie obejdzie sie bez przeprogramowania modulu w kwestii jego szablonu czy stylow pod twoj szablon sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts