przemke Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Cześć, Chciałem się ogólnie zorientować jakie rozwiązania są używane i co Waszym zdaniem się sprawdza w zakresie połączenia fakturowania jak i stanu magazynowego ze sklepem? Rozważamy zmianę programu z Subiekta na koniec roku, jeśli znajdzie się lepsza alternatywa z działającym modułem do Presty. Modułów do subiekta jeszcze nie testowaliśmy ale czytałem opinie, że różnie z nimi jest. Sam Subiekt mi osobiście średnio odpowiada (ma taki "mrówkowy" nazwałbym to interfejs, wszystko jest takie tyci tyci i pochowane ;). Pozdrawiam Przemek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arczi Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Odpowiadając od końca - proponuję przetestować Subiekta NEXO - ma zmieniony interfejs (bardziej nowoczesny i praktyczny) który działa na kartach (jak w przeglądarce internetowej) i cały interfejs jak i czcionki są skalowane - można powiększać lub pomniejszać. Ja nexo używam z SubSync2 (integratory.pl) działa jak należy - mnie przekonała jednorazowa płatność. Docelowo będzie jeszcze w tandemie Baselinker w celu synchronizacji sklep-allegro-magazyn i umożliwi w przyszłości ewentualnie dołączyć kolejnych platform sprzedaży. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ej.farsta Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Używamy WaproMaga od stu lat (z zadowoleniem bywa różnie). Z prestą spinamy to Integratorem zewnętrznym WfSync (integratory.pl czy jakoś taki) i działa całkiem sprawnie. Ma trochę irytujących ograniczeń, ale w ogólnym rozrachunku, robi co ma robić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemke Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 Dzięki za odpowiedzi. Przyglądam się rozwiązaniom integratory i obu produktom. Pewnie jeszcze wrócę do tematu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Dnia 10.06.2020 o 6:38 PM, przemke napisał: wszystko jest takie tyci tyci i pochowane Może to kwestia ustawień? Dnia 12.06.2020 o 3:28 PM, Arczi napisał: działa na kartach (jak w przeglądarce internetowej) GT też to potrafi. Dnia 12.06.2020 o 3:28 PM, Arczi napisał: jeszcze w tandemie Baselinker Naturalnie masz zgody klientów na przekazanie danych i znasz ryzyko związane choćby z RODO? Dnia 16.06.2020 o 9:28 AM, ej.farsta napisał: WaproMaga od stu lat Kłamiesz Osobiście preferuję subiekta który jeszcze w wersji dos wygrał z wf mag ponad 20 lat temu... GT jest bardzo ok, ale faktycznie brakuje pewnych funkcjonalności z nexo (o ile się z nich korzysta). Naturalnie każdy musi sam zdecydować czego potrzebuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts