M.Haj Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 سلام وقت بخیر زمانی که محصولاتی که دارای نرکیب هستند رو میخوام ویرایش کنم ارور ناتوانی در بروزرسانی محصولات رو میده زمانی که inspect کروم رو میزنم در کنسول این ارور را میده : main.bundle.js:253 POST https://****adress***.com/*** panel modiriat*****/index.php/sell/catalog/products/300?_token=mT40TkI9_4wJdP1pPrxgFYvOqbEP3GpLC1Y5XmgIqes 500 [email protected]:253 [email protected]:253 [email protected]?1.7.6.5:651 (anonymous)@form.js?1.7.6.5:845 [email protected]:253 [email protected]:253 ممنون میشم راهنمائی بفرمائید . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 سلام این چیزی رو مشخص نمیکنه باید دیباگ پرستاشاپ رو روشن کنید و تست کنید ببینید چه خطایی میده و یا لاگ سرور رو بررسی کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Haj Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 1 hour ago, Mahdi Shad said: سلام این چیزی رو مشخص نمیکنه باید دیباگ پرستاشاپ رو روشن کنید و تست کنید ببینید چه خطایی میده و یا لاگ سرور رو بررسی کنید سلام دیباگ رو که روشن می کنم نمیتونم وارد پنل مدیریت بشم و این ارور رو میده : (1/1) ContextErrorException Warning: putenv() has been disabled for security reasons in Kernel.php line 122 at Kernel->boot()in Kernel.php line 195 at Kernel->handle(object(Request), 1, false)in index.php line 86 فایل لاگ ارور ها رو هم ضمیمه کردم ممنون میشم 1 نگاهی بندازید error_log Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 به هاستتون بگید تایع putenv رو فعال کنه هر چند که به نظر میاد مشکلات دیگه ای هم داشته باشید که بدون بررسی نمیشه نظر داد Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Haj Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 9 hours ago, Mahdi Shad said: به هاستتون بگید تایع putenv رو فعال کنه هر چند که به نظر میاد مشکلات دیگه ای هم داشته باشید که بدون بررسی نمیشه نظر داد هاستینگ این تابع رو فعال نمی کنه اگر مطمئاً هستید مشکل از فعال بودن همین تابع است لطفاً بفرمائید تا هاست را تغییر بدم سپاس Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Haj Posted June 7, 2020 Author Share Posted June 7, 2020 من هاست رو هم تغییر دادم دیباگ رو روشن میکنم هیچ اروری نمیده اما باز هم نمیتونم محصولاتی که دارای ترکیب هستند رو تغییر و بروزرسانی کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 این مشکل شما عمومی نیست و نمیشه براش راه حل عمومی داد باید تیکت بزنید تا بررسی دقیق بشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
TehranShop Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 با سلام خدمت اين دوست عزيز اين مشكل رو من توي پرستاشاپ 1.7.6.1 خيلي خيلي مشاهده كردم و زمانيه كه يك محصول رو ايجاد مي كنيد و بهش چندين ويژگي رو نسبت ميدين مثلا": رنگ و وزن و ابعاد و غيره و غيره بعدش كه ميخواهيد اونها رو ويرايش كنيد ارور ميده هم توي ويژگي ها و هم توي مشخصات محصول كه با حذف و ايجاد دوباره محصول درست ميشه 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts