Jump to content

Edit History

Burnago

Burnago

Przepraszam, poprzedniej wiadomości źle napisałem. Produkty przeważnie zawsze mają swoje rozmiary tylko ja mam w sklepie ustawione tak, że jeżeli stan kobinacji wynosi 0 to się ona nie wyświetla. W rezultacie w widoku niedostępnego (wyczerpanego) produktu na froncie produkt jest przedstawiony jak by nie miał rozmiarów.

Potrzebuje funkcji która sprawdzi stan magazynowy w wszystkich kombinacjach i jeżeli we wszystkich jest 0 (prawda) to wtedy produkt uznaje się jako niedostępny i można wprowadzić na przykład opacity 0.5 dla miniatury w list grid.

Burnago

Burnago

Przepraszam, poprzedniej wiadomości źle napisałem. Produkty przeważnie zawsze mają swoje rozmiary tylko ja mam w sklepie ustawione tak, że jeżeli stan kobinacji wynosi 0 to się ona nie wyświetla. W rezultacie w widoku niedostępnego (wyczerpanego) produktu na froncie produkt jest przedstawiony jak by nie miał rozmiarów.

Potrzebuje funkcji która sprawdzi stan magazynowy w wszystkich kombinacjach i jeżeli we wszystkich jest 0 to wtedy produkt uznaje się jako niedostępny.

• Create New...