abmelog Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Witam, tak jak w temacie: szukam modułu do obsługi rezerwacji wizyt u lekarza. Czy ktoś coś poleci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 To raczej nie na presta, o wiele lepiej sprawdzi się WordPress, do niego szybciej znajdziesz odpowiednie wtyczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
programista_presta Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Jeśli mówimy o rezerwacji wizyt u lekarzu to najlepiej skorzystać z znanych i sprawdzonych rozwiązań czyli znany lekarz Oczywiście na WordPress'a też się coś znajdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maćq84 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Rok temu, jeszcze w poprzedniej firmie robiłem research w poszukiwaniu takich modułów. Odkopałem właśnie tę listę i widzę, że wszystko już offline, bo były niedostosowane do rodo 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Podpinam się pod temat. To znaczy, że nie ma możliwości dodania takiego modułu do PrestaShop? Mamy stronę z rowerami i fajnie byłoby żeby klienci mogli rezerwować termin, żeby przyjechać z rowerem na serwis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Oczywiście że są https://addons.prestashop.com/pl/473-wynajmu-ezerwacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Szukałam tam rozwiązania, ale bardzo rozbudowane te moduły, a ja potrzebuje prostego kalendarza rezerwacji. Już wysłałam zapytanie do developerów, może coś wybiorę. Póki co dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Niestety nie o takie rozwiązanie mi chodziło. Poniżej podaje link do strony gdzie to super działa. Da radę do Presty to dodać? https://gregorio.pl/rezerwacja-serwisu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts