DoLong Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Witam, Potrzebuje pomocy Grafika w mailu potwierdzenia zamówienia u mnie się rozwala. Pozycje produkty są wysunięte przed tabelą i dlatego cała tabela została skurczona pod spodem. Wydaje mi się, że to powstało jak edytowałem w międzynarodowy/tłumaczenia/tłum acznia e-maila/treść/classic. W order_conf zmieniłem błędny zapis "Zapłacono w sumie" na poprawny "suma do zapłacenia". order_conf.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemke Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 U nas też się to rozjechało lekko ale nie aż tak. To co edytujesz w *.txt wydaje mi się, ze nie ma znaczenia, nie wiem po co to jest. Musiałbyś wersję html przenieść sobie do edytora html i tam spróbuj to ogarnąć. Są jakieś bugi w ogóle w tej Prescie, przez które te tłumaczenia nie wchodzą od razu albo nie sa widoczne od razu (tylko np. po przelogowaniu do backendu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLong Posted June 10, 2020 Author Share Posted June 10, 2020 On 6/4/2020 at 12:59 PM, przemke said: U nas też się to rozjechało lekko ale nie aż tak. To co edytujesz w *.txt wydaje mi się, ze nie ma znaczenia, nie wiem po co to jest. Musiałbyś wersję html przenieść sobie do edytora html i tam spróbuj to ogarnąć. Są jakieś bugi w ogóle w tej Prescie, przez które te tłumaczenia nie wchodzą od razu albo nie sa widoczne od razu (tylko np. po przelogowaniu do backendu) Dzięki, spróbuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Najprawdopodobniej jeżeli robiłeś to przy fizicznej zmianie pliku tp przy zmianie tekstu gdzieś wywaliłeś jakiś tag ale sam zacznik < czy > i rozwala tabele. Jak robiłeś tłumaczeniami to niewykluczone, że jak w wersji 1.6 i wcześnie rozwala strukturę przesuwając zmienne {products} itp. Musisz przeglądnąć plik pod kątem błędów w okolicach przesunięcia tabeli, albo przywróć plik że standardu i jeszcze raz, uważając, zmień wpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts