grzech1991 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Cześć Jestem nowym użytkownikiem presty. Mam z nią dwa problemy. 1) Zrobiłem kilka nowych stron,: natomiast w stopce mam: Dlaczego reszta się nie wyświetla? 2) Problem nr. 2 usuwałem produkty startowe, jeden z nich się został jako pusty - bez danych. Usunąłem go z bazy danych za pomocą phpmyadmin. Aczkolwiek dalej jest widoczny na stronie głównej jako nowe produkty: Po usunięciu go z bazy danych, link prowadzi do strony która nie istnieje. Ktoś z Was wie co tu można zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuch Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 Witaj, 1) Musisz podpiąć dodane strony do wybranych miejsc w Wygląd -> Link widget 2) Usunąłeś produkty modułem Oczyszczanie PrestaShop? W bazie danych usunąłeś ten produkt w tabeli ps_product czy też w ps_shop_product? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grzech1991 Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 1. Dziękuję, działa. 2. Usuwałem ręcznie, natomiast produkt wyświetla się tylko obecnie jako "nowy". Obstawiam, że sam zniknie po czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
grzech1991
Cześć
Jestem nowym użytkownikiem presty. Mam z nią dwa problemy.
1) Zrobiłem kilka nowych stron,:
natomiast w stopce mam:
Dlaczego reszta się nie wyświetla?
2) Problem nr. 2 usuwałem produkty startowe, jeden z nich się został jako pusty - bez danych. Usunąłem go z bazy danych za pomocą phpmyadmin.
Aczkolwiek dalej jest widoczny na stronie głównej jako nowe produkty:
Po usunięciu go z bazy danych, link prowadzi do strony która nie istnieje.
Ktoś z Was wie co tu można zrobić?
2 answers to this question
Recommended Posts