Καλησπέρα σε όλους
Έκανα αίτηση στην Εθνική για πληρωμή στο eshop μου μέσω πιστωτικών καρτών και πριν από μερικές ημέρες μου ήρθαν τα στοιχεία για να κάνω Login στο E-simplify και να ξεκινήσει η διαδικάσία. Κατέβασα και το Module (αφού έφαγα τα μούτρα μου και δεν γινόταν Upload αν δεν άλλαζες το όνομα του αρχείου) και το εγκατέστησα. Διάβασα τις οδηγίες και λέει πρέπει να δημιουργήσεις API κλειδιά σε sandbox mode με το Hosted payments enabled. Επίσης θέλει να ενεργοποιήσεις το show sandbox data.
Ωραία τα έκανα όλα αυτά και τρέχω μια πληρωμή με τις dummy Πιστωτικές κάρτες που έχει το documentation αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το loading circle δεν σταματάει ποτέ , η συναλλαγή δεν ολοκληρώνεται.
Ο μόνος τρόπος που δούλεψε η συναλλαγή είναι αν αλλάξω το payment mode από "Hosted payments" σε "standard". Νομίζω όμως αυτό δεν είναι σωστό γιατί αν διαβάσετε στο συννημένο που έστειλα γράφει "To use hosted payments you must create a new API Key pair with the 'Enable hosted payments' option selected."
Άρα λογικά θέλει την default επιλογή "hosted payments" με την οποία η πληρωμή δεν ολοκληρώνεται ποτέ!
Επίσης ξέρει κανείς πώς βάζω αυτό το reference number, τί είναι , που το βρίσκω, κτλ;