ITenter Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Witam :) Chcę postawić sklep internetowy na którym będą funkcjonowały dwie możliwości dostawy mianowicie klient wchodzi na stronę i od razu ma do wyboru sposób dostawy, dopiero po wybraniu dostawy wyświetli mu się asortyment: Dowóz na terenie: i tutaj proponuje, żeby było coś takiego jak "wybierz z listy" i jest lista miejscowości. Druga opcja to będzie wysyłka kurierem na terenie całego kraju I problem polega na tym że jak ktoś wybierze dowóz na terenie(czyli realizowany przez nas w wybrane miejscowości) miał cała listę asortymentu a jak wybierze opcję kuriera to były tylko wybrane. Czy wie ktoś jak to zrobić? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Wszystkiego miasta mają ten sam asortyment? Jeśli tak to najprościej jest zrobić multistore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITenter Posted May 14, 2020 Author Share Posted May 14, 2020 Dokładnie tak. Zrobiłem prostą stronę w html i css do wyświetalnia dwóch menu z wyborem dowozu, podlinkowałem sklep i stworzyłem multistore ( sklep1, sklep2 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts