Habakuk34 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Witam mam Prestashop 1.6 Siedziałem nad tym cały dzień, przetestowałem ok 30 różnych kombinacji i nie bardzo mogę zrobić następujący rabat : Klient wrzuca produkt A (kategoria AAAAA) i chciałbym aby naliczył mu się rabat jeśli dołoży do koszyka dodatkowe produkty z innej kategorii, w tym wypadku produkt B (kategoria BBBBBB) Zrobiłem to za pomocą dwóch kodów rabatowych: - pierwszy RABAT na produkt A (symbolicznie rabat 1zł), jeśli w koszyku pojawi sie produkt z kategorii AAAAA - drugi RABAT na produkt B (20%) jeśli w koszyku pojawią się produkty z kategorii BBBBB problem mam aby teraz te 2 rabaty spiąć razem, jest w konfiguracji coś takiego jak "Zgodność z innymi zasadami koszyka" tylko tutaj nie umiem tego skonfigurować - no chyba że służy to do czegoś innego niż mój problem. wynik moich prób 1 rozwiązanie : wrzuca rabat do całego koszyka 2 rozwiązanie : wrzuca rabat tylko do jednego najtańszego produktu 3 rozwiązanie: wrzuca rabat 20% na produkty B, zawsze - nawet wtedy jeśli nie ma w koszyku produktu A Macie pomysł jak to skonfigurować? Czy w ogóle jest to możliwe w Preście ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habakuk34 Posted May 25, 2020 Author Share Posted May 25, 2020 ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszChyc Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 I jak, udało się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habakuk34 Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 Niestety poddałem się, nawet nikt nie chce tego zrobić odpłatnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts