Erik Nisler Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Zdravím, včera jsem zjistil, že mi nefunguje stránka o potvrzení objednávky. Bohužel netuším, jak dlouho se tohle děje, všiml jsem si toho až při vytváření nového produktu. Objednávka se odešle na email, i do samotného systému ale místo potvrzení objednávky se objeví jen bílá stránka. Přikládám obrázek chyby, kterou mi to píše. V prestashopu jsem zelenáč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erik Nisler Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 VYŘEŠENO Problém byl přesně v tom, co chyba hlásí - měl jsem před "<?php" html komentář, posunul jsem jej tedy za <?php, již funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenity_K Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Eriku, ta chyba se vám přímo vypsala v prohlížeči, nebo jste musel mít error log zapnutý? Protože něco podobného se mi děje také, ale tuto chybu mi to nenašlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts