amateur Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Sziasztok! Bocsi az új topicért, keresgéltem de nem találtam ezt a hibát 😞 Sok éve működő 1.6.0.14 Prestában most lett (vagy csak most fedeztem volna fel???) egy ilyen hiba: Bedobok 2 terméket a kosárba > tovább a rendeléshez (az egy oldalast használom) > ott kidobom az egyik terméket > és mintegy megtorlásként, engem is kidob a shop 🙂 ... egy fehér oldalt kapok. Böngészőben vissza és látom, hogy megcsinálta, már csak egy terméket mutat a kosár. Ha végigviszem a rendelést, akkor OK. Bejelentkezve, kijelentkezve u.ez, üríti a kosarat de fehér oldalra érkezek. Volt valahol egy ilyen beállítási lehetőség, hogy kosár? vagy rendelés? után hova térjen vissza a shop. Szerintem ekörül lehet a gond valahol. Már vagy 3x végigbogarásztam a back office-t, szégyen de nem találom. Ha felhomályosítanátok, hogy hol tudom ezt állítani, lepróbálnám mielőtt nagyobb feneket kerekítenék neki. Vagy ha találkoztatok már ilyen hibával, akkor megoszthatnátok, hogy mi a csuda okozhatja? Előre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Hát elsősorban az egy piszokrégi és bug-os rendszer volt, mindenképp frissíts. Másodsorban https://prestashop.keszites.net/developer-mod-bekapcsolasa/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Posted May 4, 2020 Author Share Posted May 4, 2020 Köszi! 😊 Nagyon régi, nagyon bugos, de jó hosszú ideje annyira nem volt vele semmi gondom, hogy erről a cikkedről már rég megfeledkeztem. Amúgy a Criteo modult lekapcsoltam és meggyógyult. (...erről is megfeledkeztem, hogy egyszer valamiért bekapcsoltam) 🤔 Már küszöbön a frissítés. (php miatt is muszáj) Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 sok sikert majd a frissítéshez későbbre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts