world4players Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Witam, da się ustawić jakoś tak by regulamin był w załączniku zamiast wklejony po prostu w email? Niestety wygląda taki "wklejony" regulamin mało estetycznie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Wiadomości email z załącznikami szybciej trafiają na listy spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 4 godziny temu, endriu107 napisał: Wiadomości email z załącznikami szybciej trafiają na listy spam. to masz jakiś inny pomysł na to? niestety nie widziałem jeszcze sklepu który by w ten sposob mi wysyłał informacje o kupnie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Modułów jest sporo, wystarczy wejść na addons lub zobaczyć oferty naszych polskich deweloperów wpisując w google to czego szukasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 edupresta Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Również szukałem odpowiedzi na to pytanie i znalazłem rozwiązanie. Dziele się tym gdyby ktoś jeszcze szukał sposobu na usunięcie automatycznie wklejanego regulaminu i zasad zwrotów lub innych tego typu załączników. Można je wyłączyć, wchodząc w: moduły -> wybrane -> Zgodność z prawem -> konfiguruj -> i na samym dole mamy możliwość wyłączenia załączników dla konkretnych szablonów e-mail. Trzeba natomiast pamiętać, żeby prawnie wymagane informacje zostały dostarczone do klienta w inny sposób. Ja akurat chciałem zrobić to w formie załączników pdf ze względu na to, że automatyczny załącznik w postaci cms strony z regulaminem bardzo mi wykrzaczyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted September 22, 2021 Author Share Posted September 22, 2021 Dnia 26.08.2021 o 5:03 PM, edupresta napisał: Również szukałem odpowiedzi na to pytanie i znalazłem rozwiązanie. Dziele się tym gdyby ktoś jeszcze szukał sposobu na usunięcie automatycznie wklejanego regulaminu i zasad zwrotów lub innych tego typu załączników. Można je wyłączyć, wchodząc w: moduły -> wybrane -> Zgodność z prawem -> konfiguruj -> i na samym dole mamy możliwość wyłączenia załączników dla konkretnych szablonów e-mail. Trzeba natomiast pamiętać, żeby prawnie wymagane informacje zostały dostarczone do klienta w inny sposób. Ja akurat chciałem zrobić to w formie załączników pdf ze względu na to, że automatyczny załącznik w postaci cms strony z regulaminem bardzo mi wykrzaczyło. A jak dodałeś PDF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 edupresta Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 (edited) Skorzystałem z modułu Prestadev "Załączniki do wiadomości email pro". Po zainstalowaniu modułu menu do zarządzania załącznikami pojawia się w "Preferencje" -> "Ogólny" -> "Dodatkowe załączniki email". Edited September 30, 2021 by edupresta dodatkowe info (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
Witam, da się ustawić jakoś tak by regulamin był w załączniku zamiast wklejony po prostu w email? Niestety wygląda taki "wklejony" regulamin mało estetycznie..
6 answers to this question
Recommended Posts