przemke Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Może ktoś rozjaśnić o co chodzi w tym ? Ustawiam statusy na początek działalności sklepu. Nie znalazłem wyjaśnienia o co chodzi z tym checkboxem, czym on skutkuje. W wielu statusach jest domyślnie zaznaczony Dodatkowo zastanwia mnie czemu przy edycji maili do klienta jest przy każdym u góry na niebiesko "Nie znaleziono tematu payment w bazie danych". Te wydaja się działać pooprawnie. Jakiś bug ? Przy okazji zauważyłem, że tłumaczenia emaili do klienta z backendu pokazują zapisane zmiany dopiero po ponownym przelogowaniu do backendu (także przy wyłączonym cache). Czy u Was to też występuje ? W jakich plikach/pod jaką ścieżką powinny znajdować się te treści ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Ten parametr określa czy mają lub mogą być wykonane pewne akcje typu ściągnięcie dostępnej ilości produktu o ilości zamówione, pozwolenie na wygenerowanie faktury itp. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts