Kopka Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Dobrý deň/ ahojte , potrebujem poradiť prešiel som s prestashopu 1.6 na 1.7.6.4. A mám problém pri "Vygenerovať PDF súbor podľa dátumu" ( objednavky- faktury). Ked vyberiem dátum tak začne načítavať stránku proste niečo robí. Po dokonečeni refrešne stránku ale PDF sa nestiahne, ale keď dám zlý dátum tak mi vypíše že pre toto obdobie nie sú žiadne faktúry. Ak vojdem do objednávky a dám si tam vygenerovať faktúru tak sa vygeneruje a stiahne bez problémov. Chybu mi žiadnu nevypíše zapol som aj debug mode a jedine čo tam je je toto: level: info Channel : request Message: Matched route "admin_order_invoices" po otvorení tejto spravy: "route" => "admin_order_invoices" "route_parameters" => [▼ "_controller" => "PrestaShopBundle\Controller\Admin\Sell\Order\InvoicesController::indexAction" "_legacy_controller" => "AdminInvoices" "_legacy_link" => "AdminInvoices" "_route" => "admin_order_invoices" ] "request_uri" => "mojadomena/index.php/sell/orders/invoices/?_token=j-QvqKZhPHC5GsLy5BIOPDzsg9jYmQiw9iiS0Ylgi2o" "method" => "GET" ] Viete mi s týmto niekto pomôcť? ďakujem za každú radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGreatGodOm Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Ak máte možnosť, vyskúšajte spraviť čistú inštaláciu PS 1.7.6.4 a k nej pripojiť už konvertovanú databázu. Tým odstránime chyby, ktoré mohli nastať počas aktualizácie. Máte v prestashope doinštalované nejaké moduly? Problém môže byť spôsobený aj nekompatibilitou modulu. Poprípade ak ste robili nejaké úpravy "Overrides" skúste ich vypnuť (rozšírené nastavenia -> výkon). Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloelic Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Bohuzial ten problem mam aj ja. Vypol som OVERRIDES, aj všetky nie Presta moduly, ale nepomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts