jordaneiro Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα.Έχω την έκδοση 1.6.1.24 και ξεκινώ το στήσιμο του eshop Καινούργιος στο presta και στην ομάδα.Όσο και να έψαξα δεν κατάφερα να βρω λύση στα εξής: 1.Όταν βλέπω τα προϊόντα μου βγάζει τιμή χωρίς φ.π.α,,όπως και όταν το επιλέξω για να το βάλω στο καλάθι μου λέει "XXX€ χωρίς φπα. στη συνέχεια κάνει ανάλυση αλλά όχι το σύνολο και στο τέλος είναι οκ αλλά μου φαίνονται πολύ ψιλά γράμματα. Αυτό που θα ήθελα αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο είναι πως να φαίνονται τα προϊόντα με τιμή πώλησης από την αρχή και όπως στην 2η εικόνα να κάνει την ανάλυση αλλα να βγάζει και το συνολικό κόστος. 2.Όταν κάνω αλλαγή κατάστασης και ενημέρωση μου βγάζει σφάλμα στην αποστολή mail. Οι ρυθμίσεις στο mail είναι έχω κάνει δοκιμαστικό mail και λειτουργεί κανονικά 3.Αν κατάλαβα καλά στην επισκόπηση σου δείχνει την κίνηση του καταστήματος. Αυτό πως ενεργοποιείτε?όρισα μια παραγγελία ως πληρωμένη αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στην κίνηση του καταστήματος. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Στο group έχει επιλεγεί να φαίνονται χωρίς ΦΠΑ, το αλλάζεις αυτό και φαίνονται όλες οι τιμές με ΦΠΑ. Ή στη χωρά που είναι default δεν είναι ενεργοποιημενο το φπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickMoum Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Εντοπιότητα --> Φόροι και δες στο τέλος αν έχεις ενεργοποιήσει φόρους και εμφάνιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 22 hours ago, Site-View said: Στο group έχει επιλεγεί να φαίνονται χωρίς ΦΠΑ, το αλλάζεις αυτό και φαίνονται όλες οι τιμές με ΦΠΑ. Ή στη χωρά που είναι default δεν είναι ενεργοποιημενο το φπα. Καλημέρα Που βρίσκω το group που επιλέγει να φαίνονται χωρις ΦΠΑ? Αυτή την επιλογή εννοείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 6 minutes ago, jordaneiro said: Καλημέρα Που βρίσκω το group που επιλέγει να φαίνονται χωρις ΦΠΑ? Αυτή την επιλογή εννοείς ? Οχι , Πας Πελάτες->Ομάδες και επιλέγεις την ομάδα που θες, επεξεργασία και εκεί μέσα, επιλέγεις εάν θες η ομάδα να έχει ΦΠΑ η όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 46 minutes ago, Site-View said: Οχι , Πας Πελάτες->Ομάδες και επιλέγεις την ομάδα που θες, επεξεργασία και εκεί μέσα, επιλέγεις εάν θες η ομάδα να έχει ΦΠΑ η όχι. Να σαι καλά το βρήκα είναι ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts