Gilmour74 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Zdravím, mám nasledovný problém zo zaokrúhľovaním cien, vedeli by ste mi poradiť: Cena tovaru bez zľavy Prestashop ................ 9,74 € s DPH zľava na tovar -20 % 7,792 € s DPH Cena po zľave v Prestashop ......................... 7,80 € s DPH Nákup 6 ks x 7,80 € = 46,80 € s DPH Nákup v Prestashop 6 ks ............................... 46,77 € s DPH Moje nastavenia: Lokalizácia/meny: - desatinné miesta povolené Nastavenia/všeobecné: - zaokrúhľovanie nahor (matematicky) keď je hodnota presne medzi - typ zaokrúhľovania každý riadok - počet desatinných miest 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrzon Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 problém som mal tiež pokiaľ som manuálne zadefinoval cenuproduktu s DPH a bez DPH ako náhle si ju prestashop dopĺňal sám jednu z tých dvoch tak problém bol preč, pretože ja som zaokrúhľoval na dve desatiné ale prestashop zaokruhluje na viac.... možno to pomôže treba vyskúšať či to stým náhodou nesúvisí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts