thehateahmet Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Merhabalar, Prestashopu kuruyorudum fakat en son asamaya gelince boyle bir hatayla karsilastim ve cozum aradim fakat bulamadim yardimci olabilecek biri var mi Dil yüklenemiyor "Türkçe (Turkish)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
theskrya Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Merhabalar, Prestashop'u ingilizce olarak yükleyin. Daha sonra admin panelinden yeni dil ekleyebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 prestashop 1.7.6.5 sürümünde bu hata var sanırım , yeni versiyon çıktıpında türkçe dil dosyası veya başka dil dosyları hemen düzenlenmiyor. özellikle bu aralar sıkıntı oluyor. yukardaki arkadaşın dediği gibi ingilizce deneyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thehateahmet Posted April 22, 2020 Author Share Posted April 22, 2020 Cevaplariniz icin tesekkurler. Ama bana turkce lazim ingilizce olmaz maalesef. wordpress woocommerce'ye gectim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 7 hours ago, thehateahmet said: Cevaplariniz icin tesekkurler. Ama bana turkce lazim ingilizce olmaz maalesef. wordpress woocommerce'ye gectim. Arkadaşların bahsettiği yöntem, ilk kurulumda dili İngilizce olarak seçmeniz ve sonra yönetim paneli dil seçeneklerinden Türkçe'yi yüklemenizdi, işe yarar bir çözüm. Wordpress e-ticaret odaklı bir uygulama olmadığı için ilerleyen günlerde yetersiz gelmesi olasıdır, ilk tanışma için bir şanssızlık olmuş ama tekrar değerlendirmenizde fayda var. Başarılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts