RKc Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Mám na Vás prosbu, koupil jsem modul aby se mi zobrazovala cena s a bez DPH na stránce produktu a takto to dopadlo V modulu se zakáže zobrazení původvá ceny a zapne se zobrazení dvou cen. V banneru NOVÉ PRODUKTY se stále zobrazuje původní cena a vpravo se cena za ks zobrazuje uprostřed a ne po cenou s DPH. Chtěl jsem aby to vypadalo takto: Bohužel, prodejce nereguje aby mi poradil popřípadě opravil kod a peníze vrátit nechce Nemáte někdo nápad jak to opravit nebo tak sám upravit kod? Opravdu už nechci utrácet Pripojuji i rar s modulem pokud by si chtěl někdo pohrát. Sice mně stál 20euro ale už jsem smířený že modul nefunguje a prodejce na mně kašle. Děkuji vám všem bothprices17.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RKc Posted April 22, 2020 Author Share Posted April 22, 2020 Opravdu nikdo neví co s tím? Já jen potřebuji aby se mi vedle zboží ukazovala jako 1 cena bez dph a vedle menší cena s DPH. Díky všem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Rád bych ti pomohl. Je sice hezké, že jsi utratil €20 za modul, ale za opravu nechceš zaplatit. Proto ta neodezva. Studovat cizí moduly je šílené a časově náročné. Myslíš si, že se hrabat v cizích kódech dvě hodiny bez úplaty je normální. A pak buď modul opravit, nebo ti sem dát návod kde co a jak ? Na to co potřebuješ by byla možná úprava i bez modulu cca. hodinka práce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RKc Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 (edited) Rozumím, a jaká by byla cena za tu hodku práce? Děkuji Edited April 23, 2020 by RKc (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 250,-/hod + faktura Pokud půjde nastylovat původní modul, tak 150,- bez faktury Do soukromé zprávy mi pošli tvůj email. Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
RKc Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 OK děkuji. Poslal jsem zprávu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RKc Posted May 3, 2020 Author Share Posted May 3, 2020 Už je vše jak má být, mohu doporučit p. Tenglera je to opravdu odborník a díky jeho pomoci a znalostem jsme dali ceny dohromady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Díky. Pod příspěvky je šedé srdce a tam se dává LIKE 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts