Mobilista Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) Dobrý den. Řeším problém se zobrazením DPH na faktuře. Dělá mi to u všech modulů pro generování faktur. Problém je v tabulce dole, kde se mi zaokrouhluje částka a nezobrazuje se stejně jako cena mj bez DPH. Kde by mohl být problém? Děkuji za info. Zkoušel jsem si hrát v nastavení presty ze zaokrouhleními ale bez výsledku. Prestashop 1.7.4.2. Edited April 18, 2020 by Mobilista (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobilista Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Dodám, že by měl být rozpis DPH takto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Jak je to v prvním příspěvku je to správně. Pouze je v php scriptu, který načítá data a vkládá do pdf šablony chyba, kde zaokrouhluje DPH produktů. Identifikovat problém takto bohužel nelze. Pošli mi soukromou zprávu a v něm kontaktní údaje (email, telefon). Zavolám, popř. napíšu. Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts