thehateahmet Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Merhabalar, subdomainime prestashop kurucam fakat installation sayfasi gelmiyor hosting sirketi ile gorustum .htaccess dosyasindan kaynaklaniyor yazilim destegi vermiyoruz dediler ben de hatanin nerde oldugunu anlamadim bana yardimci olabilecek var mi. Installation sayfasina girdigme 404 not found hatasi aliyorum. Tesekkurler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 16 hours ago, thehateahmet said: Merhabalar, subdomainime prestashop kurucam fakat installation sayfasi gelmiyor hosting sirketi ile gorustum .htaccess dosyasindan kaynaklaniyor yazilim destegi vermiyoruz dediler ben de hatanin nerde oldugunu anlamadim bana yardimci olabilecek var mi. Installation sayfasina girdigme 404 not found hatasi aliyorum. Tesekkurler. Merhaba, Aramıza hoş geldiniz. Ana alan adı ya da alt alan adı olması PS kurulumu için bir şey fark ettirmiyor. Kurulum öncesi .htaccess ile ilgili hata alıyor olmazsınız bir yanlış, ifade ya da anlaşılma olabilir. alanadiniz.com/psdizini/install ya da daha spesifik olarak subdomain için sub.domain.com/install/index.php dediğiniz zaman sunucu tarafındaki gereksinimler tam ve doğru ise kurulum başlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thehateahmet Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Merhaba, Hosbuldum hosting sirketinin bana cevabi ayni bu sekilde; http://magaza.hurmaciniz.com/presta/index.php - htacess kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Yazılımsal destek vermiyoruz. Bilgilerinize sunarız. hatanin neden kaynaklandigini anlayamadigim icin buraya yazdim tesekkurker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 1 hour ago, thehateahmet said: Merhaba, Hosbuldum hosting sirketinin bana cevabi ayni bu sekilde; http://magaza.hurmaciniz.com/presta/index.php - htacess kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Yazılımsal destek vermiyoruz. Bilgilerinize sunarız. hatanin neden kaynaklandigini anlayamadigim icin buraya yazdim tesekkurker. Selamlar, Şu an ki sorun SSL Redirect hatası, sanırım kurulumu gerçekleştirdiniz ve çift yönlü redirect olduğu için too many redirect hatasına düşüyor site. Birden fazla SSL forcing olduğu zaman yaşanır bu sorun. Örn: sunucu kontrol paneli üzerinden bir yönlendirme varken bir de uygulama tarafında yönlendirme vardır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thehateahmet Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Merhabalar, sorunun cozumu hakkina hic bir fikrim yok. Cozumle ilgili bi kaynak makale veya video var mi? yardimci olabilir misiniz? Tesekkurler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 4 hours ago, thehateahmet said: Yazılımsal destek vermiyoruz. Bilgilerinize sunarız. Merak ettim, hangi hosting şirketi size bu yanıtı veren? Yapacakları iş atla deve değil, sadece bir redirect işi neticede. -- Mantık şu hocam, eğer domainde SSL kurulu ise, kuracağınız script'i de SSL üzerinden kurmalısınız ve iki farklı yerden yönlendirme yapmamalısınız. PS tarafında SSL seçeneği yönetim panelinde: Mağaza -> Genel Sayfasındadır, SSL'i etkinleştir ve Tüm sayfaşarda SSL'i etkinleştir olarak iki seçeneği vardır. DB'den ise bunlar; ps_configuration tablosuunda, PS_SSL_ENABLED ve PS_SSL_ENABLED_EVERYWHERE değerlerine karşılık gelir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thehateahmet Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Cok tesekkur ederim hatayi cozdum. hosting sirketi sadecehosting. Iyi aksamlar diliyorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts