raf30al Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Witam. Czy istnieje jakaś darmowa wtyczka żeby mieć blog na swojej preście? Lub czy jak zrobie sobie www.blog.mojastrona.pl i tam zainstaluje wordpress to jak wyciagnąc posty żeby sie wyświetlały na preście Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Jeśli treści bloga mają być dodatkiem w pozycjonowaniu to darmowe moduły bloga średnio się sprawdzą, lepiej poszukać czegoś co jest już zoptymalizowane. Generalnie zawsze można użyć standardowych stron cms jako bloga. Z modułów płatnych ale bardziej rozbudowanych mogę polecić moduł który oferuje @Krystian Podemski https://codecanyon.net/item/blog-for-prestashop/6717465 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf30al Posted April 15, 2020 Author Share Posted April 15, 2020 @endriu107 W sumie cena jest ok, ale zastanawia mnie ostatnia aktualizacja wtyczki, że była mega dawno kiedyś kupiłem na tym codecanyon wtyczke i też była rok temu aktualizowana i po zainstalowaniu na mojej prescie sie bugowało a nie było kontaktu z programistą co napisał wtyczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Krystian jest na forum mało aktywny natomiast na Facebooku w grupach presty często się udziela. Z supportem raczej nie ma problemu a o aktualizację dopytaj bezpośrednio, wiem że gdzieś pisał o tym że aktualizacje są wprowadzane na bieżąco chyba że się coś zmieniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts