Kajot Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Cześć, pojawił się problem z dodawaniem produktów: Błąd przy dodawaniu produktu: The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form. Do tego zakładka ,,Wysyłka,, i ,,Wycena,, świecą się na czerwono, a rubryki szczegółów produktu komunikują ,, This value should not be blank ,, Dodam, że zmieniłem ustawienia max_input_vars = 30000 co nic nie dało. Jestem początkujący, i ciężko mi znaleźć rozwiązanie. Jakieś wskazówki? Pozdrawiam! Wersję: Presta 1.7.6.4 PHP 7.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Twoja wersja nie działa na php większym od 7.2 https://devdocs.prestashop.com/1.7/basics/installation/system-requirements/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Na pewno PHP jest za wysokie, choć nie musi to być przyczyną tego akurat problemu. Ustaw 7.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kajot Posted April 5, 2020 Author Share Posted April 5, 2020 Zadziałało! Dziękuję wam! Jeśli mogę jakoś się odwdzięczyć, referencją, opinią to dajcie znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kajot
Cześć,
pojawił się problem z dodawaniem produktów:
Błąd przy dodawaniu produktu: The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form.
Do tego zakładka ,,Wysyłka,, i ,,Wycena,, świecą się na czerwono, a rubryki szczegółów produktu komunikują ,, This value should not be blank ,,
Dodam, że zmieniłem ustawienia max_input_vars = 30000 co nic nie dało.
Jestem początkujący, i ciężko mi znaleźć rozwiązanie. Jakieś wskazówki?
Pozdrawiam!
Wersję:
Presta 1.7.6.4
PHP 7.4.1
3 answers to this question
Recommended Posts