ÇağatayA Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Merhaba Classic temayı kullanıyorum.Tema Değiştirmek istiyorum.Değiştirince siteki ürünler silinirmi değişiklik olurmu ? Ne gibi yedekleme yapılması lazım ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 17 hours ago, ÇağatayA said: Merhaba Classic temayı kullanıyorum.Tema Değiştirmek istiyorum.Değiştirince siteki ürünler silinirmi değişiklik olurmu ? Ne gibi yedekleme yapılması lazım ? Selamlar, Öncelikle hoş geldiniz. (Normal şartlarda) Tema değiştirmenizde dinamik verilerin silinmesi gibi bir durum söz konusu değildir, istediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz veri kaybı olmayacaktır, bunu kıyafet değişikliği gibi düşünebilirsiniz. Özelleştirmelerde, versiyon yükseltmeleri gibi çekirdeğe müdahale edildiği durumlarda, hem veritabanı hem de dosya yedeğinin alınması şiddetle tavsiye edilir. Başarılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÇağatayA Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 Çok teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts