mia.jitus Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Můžete mi prosím někdo poradit? Když chci odeslat objednávku, vše až do tohoto kroku funguje, tak mi naskočí hláška " Chyba: neplatná šablona emailu". Teď mám použitou základní šablonu presty. Moc děkuji za rady. Přikládám screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Nejlepší bude na FTP ve složce config upravit soubor defines.inc.php. Najít hned na začátku debug mode a změnit hodnotu na true. Vyčistit cache. Poté otestovat objednávku a vložit sem celý výpis chyby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia.jitus Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 Píše se pořád stejná chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Pokud je zapnutý debug mód, vypíše to chyby na celou stránku. Prostě máš chybu v emailové šabloně order_conf, popř. v emailové šabloně product_list. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia.jitus Posted April 12, 2020 Author Share Posted April 12, 2020 Jak to opravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 No je potřeba zjistit, jestli je ve složce tvé šablony složka mails a v ní podsložka cs. Ve složce cs by měli být všechny šablony emailů. Pokud není, stačí zkopírovat složku mails z hlavního adresáře prestashopu do .themes/. A opět zkontrolovat, jestli obsahuje podsložku cs. Dále se emailové šablony upravují v administraci mezinárodní -> překlady -> emaily ..... Tam si poté v seznamu najdeš order_conf. Pokud nemáš znalosti s Prestashopem, bude lepší předejít problémům a někoho si najmout. Za pár minut je hotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts