DFJF Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 (edited) Sziasztok! Módosítottam az order_conf email sablon, mégpedig a megszólításban felcseréltem a firstname - lastname párost. Nem tudom, hogy ettől-e vagy mástól de szétesett az egész email kinézete (csatolva). Bármit csinálok nem áll vissza, kivéve ha újrageneráltatom az emaileket és felülírom őket. Viszont akkor egy pár hiányzó magyar mondat visszaáll angolra... Classic email témáról van szó. A szerkesztőben utána is jól néz ki. Köszönöm előre is a segítséget! Edited March 28, 2020 by DFJF (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFJF Posted March 28, 2020 Author Share Posted March 28, 2020 Közben megoldottam. Valamiért a szerkesztő nagyon elcseszi a template-et.(csak ezt az egyet!) Összehasonlítottam diff-el és az eredeti fájl 420 soros a szerkesztett 328. Azt csináltam hogy a ./mails/hu/order_conf.html-t átmásoltam a ./themes/classis/mails/hu -ba, felülírta a rosszat és commandline-ban átírtam amit akartam. Így már jól küldi ki, nincs szétesés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Köszönjük szépen a megoldást! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts