Jump to content

Edit History

SeizeTheDay

SeizeTheDay

Herkese iyi çalışmalar, selamlar.

Özel metin blokları modülünde küçük bir modikasyon yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi ana sayfaya seo açısından en azından 1000 kelimelik bir makale yazmak önem teşkil ediyor. Buda "ücretsiz olarak" ancak özel metin blokları modülüyle sağlanabiliyor. Bu modülü kullanarak çok uzun yazı yazdığımızda ana sayfada çok büyük yer kaplıyor metinler. Yani müşteriyi sıkacak ve kullanıcı deneyimini azaltacak düzeyde uzunluğa sahip metinler yazamıyorum. Ancak seo açısından uzun metin yazmak icap ediyor. Talebim şu ki, yazdığımız yazılar 150 kelimeden sonra "devamını oku" şeklinde gözüksün ana sayfada. Site 2 dilde mevcut. Türkçe sayfada devamını oku..., İngilizce sayfada read more... olarak görünmesini istiyorum. Bunu nasıl sağlayabiliriz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

SeizeTheDay

SeizeTheDay

Herkese iyi çalışmalar, selamlar.

Özel metin blokları modülünde küçük bir modikasyon yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi ana sayfaya seo açısından en azından 1000 kelimelik bir makale yazmak önem teşkil ediyor. Buda "ücretsiz olarak" ancak özel metin blokları modülüyle sağlanabiliyor. Bu modülü kullanarak çok uzun yazı yazdığımızda ana sayfada çok büyük yer yaplıyor metinler. Yani müşteriyi sıkacak ve kullanıcı deneyimini azaltacak düzeyde uzunluğa sahip metinler yazamıyorum. Ancak seo açısından uzun metin yazmak icap ediyor. Talebim şu ki, yazdığımız yazılar 150 kelimeden sonra "devamını oku" şeklinde gözüksün ana sayfada. Site 2 dilde mevcut. Türkçe sayfada devamını oku..., İngilizce sayfada read more... olarak görünmesini istiyorum. Bunu nasıl sağlayabiliriz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Create New...