szredi Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Witam. Próbuję zainstalować moduł PayPal. Został mi ostatni problem: Na Twoim serwerze musi być włączone rozszerzenie PHP cURL. Nie wiem gdzie mogę aktywować to rozszerzenie. Mam szukać w PrestaShop czy na moim hostingu, czyli OVH? Wie ktoś gdzie mogę to aktywować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 W panelu hostingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GOMO Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Dołączę się do postu, w którym miejscu, w tym panelu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 szredi Posted May 4, 2020 Author Share Posted May 4, 2020 @GOMO ja rozwiązałem ten problem inaczej. Wyłączyłem tryb testowy sklepu i włączyłem normalny i wszystko działa. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GOMO Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 54 minutes ago, szredi said: @GOMO ja rozwiązałem ten problem inaczej. Wyłączyłem tryb testowy sklepu i włączyłem normalny i wszystko działa. Pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź Zrobiłem podobnie, uruchomiłem tryb testowy i zadziałało , po tym wyłączyłem tryb testowy i czekam na zamówienia jutro , wygląda na to , że będzie działać... W panelu OVH nigdzie nie znalazłem żadnej takiej opcji , żadnych podpowiedzi poza tym , że "powinienem szukać pomocy u partnerów". Moim skromnym zdaniem , skoro ustawienia mogą być przeprowadzone z poziomu panelu w OVH na serwerze w OVH powinni podpowiedzieć , gdzie taka funkcja, opcja , możliwość jest do zrobienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
szredi
Witam.
Próbuję zainstalować moduł PayPal.
Został mi ostatni problem:
Na Twoim serwerze musi być włączone rozszerzenie PHP cURL.
Nie wiem gdzie mogę aktywować to rozszerzenie.
Mam szukać w PrestaShop czy na moim hostingu, czyli OVH?
Wie ktoś gdzie mogę to aktywować?
4 answers to this question
Recommended Posts