[email protected] Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Salutare Bineinteles sunt nou in presta. Problema e urmatoarea: Vreau ca in meniu sa pot adauga o caracteristica. De exemplu: Am un vin alb. Alb e caracteristica. Vreau ca atunci cand aleg vin si subcategoria alb, sa pun link catre caracteristica alb. Intreb asta pentru ca nu stiu sa fac un custom link pentru asta iar Prestashop Link imi apar doar categoriile. Defapt vreau sa import un excell cu produse si structura lui e cu multe atribute. E mai comod sa pun un link catre atribut decat sa fac foarte multe categorii cu subcategorii. Nu am gasit informata pe internet Multumesc frumos Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Salutare, Daca produsele fac parte dintr-o singura categorie, mergi pe acea categorie ("Vin"), filtreaza dupa "Alb", si copiaza link-ul din browser. Daca produsele nu fac parte din aceeasi categorie, modulul "Advanced Search 4" iti poate crea pagini de SEO cu produse ce respecta anumite criterii alese de tine (inclusiv valoarea unei caracteristici sau a unui atribut): https://addons.prestashop.com/en/search-filters/2778-advanced-search-4-filters-search.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted March 17, 2020 Author Share Posted March 17, 2020 Multumesc Daca inteleg bine, sugestia ta e sa folosesc search-ul? nu am alte dispozitive de filtrare pe pagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Salut, vezi ca ai un modul default in presta denumit: Cautare fatetata dupa import-ul de produse cu atribute, vei putea seta aceasta "cautare" pe categorii&atribute. in meniu, poti prelua link-ul .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted March 21, 2020 Author Share Posted March 21, 2020 Multumesc frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts