pardushan Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Arkadaşlar merhaba, Modül katoloğuna tıkladığımda "AdminPsMboModule denetçisi eksik veya geçersiz." Tema kataloğuna tıkladığımda "AdminPsMboTheme denetçisi eksik veya geçersiz." Merchant Expertise tıkladığımda "AdminGamification denetçisi eksik veya geçersiz." Hataları alıyorum. Bu durum aldığım serverda tüm softaclous kurulumlarında oluyor. Bir çözümü var mı? Hosttan mı kaynaklanıyor bilemedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 On 3/15/2020 at 11:56 PM, pardushan said: Arkadaşlar merhaba, Modül katoloğuna tıkladığımda "AdminPsMboModule denetçisi eksik veya geçersiz." Tema kataloğuna tıkladığımda "AdminPsMboTheme denetçisi eksik veya geçersiz." Merchant Expertise tıkladığımda "AdminGamification denetçisi eksik veya geçersiz." Hataları alıyorum. Bu durum aldığım serverda tüm softaclous kurulumlarında oluyor. Bir çözümü var mı? Hosttan mı kaynaklanıyor bilemedim. Merhabalar, Yeni bir kurulum ya da güncelleme mi yaptınız? Öyle ise bu işlem sonucunda hata aldınız mı controller'ların eksik olması, genellikle dosyaların eksik yüklenmesinden kaynaklanır. Kullandığınız tam PS versiyonu ve sunucu altyapısı nedir, (PHP - Apache versiyonu vs.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardushan Posted March 21, 2020 Author Share Posted March 21, 2020 Merhaba, yeni kurulum softacloustan tan yaptım. Tüm kurulumlarda bu durum oluşuyor. Son sürüm prestashop 1.7.6.4 kullanıyorum. Başka server olmadığı için elimde başka bir kurulum deneyemiyorum. Server software version: LiteSpeed PHP version: 7.2.28 Memory limit: 768M Max execution time: 300 Upload Max File size: 128M MySQL version: 10.3.22-MariaDB-cll-lve Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 On 3/22/2020 at 1:48 AM, pardushan said: Merhaba, yeni kurulum softacloustan tan yaptım. Tüm kurulumlarda bu durum oluşuyor. Son sürüm prestashop 1.7.6.4 kullanıyorum. Başka server olmadığı için elimde başka bir kurulum deneyemiyorum. Server software version: LiteSpeed PHP version: 7.2.28 Memory limit: 768M Max execution time: 300 Upload Max File size: 128M MySQL version: 10.3.22-MariaDB-cll-lve Merhaba, Az önce kendi sunucumda bir test yaptım sizin için, sorunsuz çalışıyor (Server Apache, PHP 7.2 x). Kurulumu manuel ve EN olarak sürdürmeyi ve kurulum boyunca console'u izlemenizi öneririm, bir hata varsa burada ortaya çıkar, hosting özelinde bir conf durumu ise sağlayıcınızla görüşebilirsiniz, PS'nin gereksinimlerini inceleyebilir ve gerekli aksiyonları alabilirler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts