kozioleczek Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Dzień dobry, mam pytanie odnośnie możliwości wysłania korekty faktury. W systemie brakowało ustawionej stawki VAT na dostawę przez co system potraktował cenę dostawy jako kwotę nie objętą podatkiem (co do tego nie mam zastrzeżeń, mój błąd, który skorygowałem), moje pytanie brzmi, czy jest możliwość wysłania korekty faktury w systemie? Drugim pytaniem pobocznym jest, czy istnieje możliwość ręcznej wysyłki faktur w systemie? Jedyne rozwiązanie jakie widzę w temacie wysyłki manualnej faktur to wysyłka linka do pobrania za pomocą Wsparcia klienta jako oddzielną wiadomość. Proszę o pomoc, z góry serdecznie dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siradje Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Cześć czy znalazłeś rozwiązanie ? odnośnie korekty faktury w zapleczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwekb Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Przyłączam się do tematu. Czy ktoś znalazł sprawdzone rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siradje Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) 12 hours ago, siradje said: Cześć czy znalazłeś rozwiązanie ? odnośnie korekty faktury w zapleczu. Dostałem taką odpowiedź In Prestashop you can not edit the invoices from Backoffice, but you can edit them in the database if you have the skills. In phpMyAdmin, these are the tables concerned: ps _orders ps_order_detail ps_order_invoice =========== Więc wchodzą w grę tylko płatne moduły Edited July 12, 2022 by siradje (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts