alphaltduk93 Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 (edited) Witam, Pojawił mi się problem tego typu iż od nowe zamówienia któtre wpadaja do system, po wejśąciu w zamówienie nie pokazują zamówionych produktów, oraz nie generują fv. Wszystko działało, bez zarzutu, i nagle lipa, Załączam screenshoty. co zrobiłem: wyczyściłem cache, Cofnąłem do backupu z przed tygodnia, i dograłem zamówienia i stany magazynowe z dnia wczorajszego -podmieniłem pliki adminorders.php z czystej instalacji, niestey nadal nic, Nie mam pojęcia gdzie szukać problemu, Ktoś pomoże? Jestem w stanie zapłacić. Prestashop 1.7.4.4. Server information Linux #1 SMP Fri Jan 4 06:55:54 EST 2019 x86_64 Server software version: LiteSpeed PHP version: 5.6.40 Memory limit: 1024M Edited March 15, 2020 by alphaltduk93 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaltduk93 Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 czy ktoś pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasni Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Masz włączone faktury? Grzebałeś coś w statusach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaltduk93 Posted March 17, 2020 Author Share Posted March 17, 2020 nic nie było grzebane, statusy nie było grzebane, faktury włączone. Moge podrzucić dane do logowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts