uszepti Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 2 Marca kupiłem szablon na PrestaShop. Niestety jest błąd podczas próby użycia szablonu. Napisałem do autora szablonu, napisałem też ogólnie do supportu presty. Od 2 marca zarówno autor jak i support milczy. Raz udało mi się połączyć na livechat ale to była totalna spychoza. Proszę czekać cierpliwie blablabla. Wtedy nie minęły jeszcze 3 dni a autor odpisuje do 72h. Teraz już znacznie przekroczony jest ten czas i nadal cisza mimo dodatkowych wiadomości przez formularz. Livechat już się nie pojawia. Kupiłbym szablon od innego autora ale jestem zniechęcony, że nawet presta nie odpowiada i totalnie ignoruje moje wiadomości. Macie pomysł jak to rozwiązać. Chciałbym zwrot pieniędzy (pewnie to niemożliwe) albo wymianę na działający szablon albo w najgorszym (a może najlepszym) wypadku jakąś informację ze strony presty. Pozdrawiam, Dawid Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Możesz podać więcej informacji? - jakie błędy, jaki szablon, jaki hosting, wersja php na serwerze ?. Może będę mógł pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts