Jump to content

Edit History

Burnago

Burnago

To co mi wysłałeś to świetna sprawa, dużo mi wyjaśnia i przyda się na przyszłość :D dobrze. Jak ostylować już wiem. Dziękuje. 

Natomiast tak jak we wcześniejszym poście problemem jest to aby ten przycisk był zaraz obok innych w menu.

Chałpniczo częściowo poradziłem sobie za pomocą tabel :D Jest to mało profesjonalne ale ja nie jestem profesjonalistą. Na razie bez stylowania. Aby ustawić przycisk test obok menu napisałem taką funkcję:

<center>
<table border frame="void" border rules="none">
   <tr>
		<td algin="right">
			<div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" id="_desktop_top_menu">{menu nodes=$menu.children}</div>
		</td> 
		<td algin="left">
			<div class="row">
				<div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" >
					<ul class="top-menu" >
						<li class="link" >
							<a class="dropdown-item" href="https://google.pl" data-depth="0">test</a>
						</li>
					</ul>
				</div>
			</div>
		</td>
   </tr>
</table>
</center>

Wynik tego działania jest taki jak na załączonym PS. Jest to rozwiązanie nie dobre ponieważ między "Promocje" i "test" robi się przerwa. Czy masz pomysł jak to napisać aby nie było przerwy między przyciskami presty i dopisanymi?

2.png

3.png

Burnago

Burnago

To co mi wysłałeś to świetna sprawa, dużo mi wyjaśnia i przyda się na przyszłość :D dobrze. Jak ostylować już wiem. Dziękuje. 

Natomiast tak jak we wcześniejszym poście problemem jest to aby ten przycisk był zaraz obok innych w menu.

Chałpniczo częściowo poradziłem sobie za pomocą tabel :D Jest to mało profesjonalne ale ja nie jestem profesjonalistą. Na razie bez stylowania. Aby ustawić przycisk test obok menu napisałem taką funkcję:

<center>
<table border frame="void" border rules="none">
   <tr>
		<td algin="right">
			<div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" id="_desktop_top_menu">{menu nodes=$menu.children}</div>
		</td> 
		<td algin="left">
			<div class="row">
				<div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" >
					<ul class="top-menu" >
						<li class="link" >
							<a class="dropdown-item" href="https://google.pl" data-depth="0">test</a>
						</li>
					</ul>
				</div>
			</div>
		</td>
   </tr>
</table>
</center>

Wynik tego działania jest taki jak na załączonym PS. Jest to rozwiązanie nie dobre ponieważ między "Promocje" i "test" robi się przerwa. Czy masz pomysł jak to napisać aby nie było przerwy między przyciskami presty i dopisanymi?

2.png

• Create New...