To co mi wysłałeś to świetna sprawa, dużo mi wyjaśnia i przyda się na przyszłość dobrze. Jak ostylować już wiem. Dziękuje.
Natomiast tak jak we wcześniejszym poście problemem jest to aby ten przycisk był zaraz obok innych w menu.
Chałpniczo częściowo poradziłem sobie za pomocą tabel Jest to mało profesjonalne ale ja nie jestem profesjonalistą. Na razie bez stylowania. Aby ustawić przycisk test obok menu napisałem taką funkcję:
<center> <table border frame="void" border rules="none"> <tr> <td algin="right"> <div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" id="_desktop_top_menu">{menu nodes=$menu.children}</div> </td> <td algin="left"> <div class="row"> <div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" > <ul class="top-menu" > <li class="link" > <a class="dropdown-item" href="https://google.pl" data-depth="0">test</a> </li> </ul> </div> </div> </td> </tr> </table> </center>
Wynik tego działania jest taki jak na załączonym PS. Jest to rozwiązanie nie dobre ponieważ między "Promocje" i "test" robi się przerwa. Czy masz pomysł jak to napisać aby nie było przerwy między przyciskami presty i dopisanymi?