Jump to content

Edit History

Burnago

Burnago

endriu107 menu ma możliwość dodawania linków na zapleczu - posiadam prestę 1.7.6.1. Z tym nie ma problemu. 

Próbuję dodany przycisk ostylować inaczej niż reszta. Z poziomu zaplecza przycisk dodaje się na każde inne w menu a chcę żeby wyglądał inaczej. Dlatego zacząłem od edycji mainmenu.tpl. Plan był taki aby tam dodać kod na przycisk omijając zaplecze.

Trzeba przerobić ten kod:

<div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" id="_desktop_top_menu">
{menu nodes=$menu.children}
	<div class="row">
		<div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" >
			<ul class="top-menu" >
				<li class="link" >
                    <a class="dropdown-item" href="https://google.pl" data-depth="0">test</a>
                </li>
			</ul>
		</div>
	</div>
</div>

w taki sposób żeby zrobić przycisk "test" koło zestawu przycisków kategorii.

Trzeba wykombinować coś aby przycisk:

<div class="row">
        <div class="menu col-lg-12 js-top-menu position-static hidden-md-down" >
            <ul class="top-menu" >
                <li class="link" >
                    <a class="dropdown-item" href="https://google.pl" data-depth="0">test</a>
                </li>
            </ul>
        </div>
    </div>

oraz zestaw kategorii:

{menu nodes=$menu.children}

Były obok siebie tak jak by to było jedno menu.

Burnago

Burnago

endriu107 menu ma możliwość dodawania linków na zapleczu - posiadam prestę 1.7.6.1. Z tym nie ma problemu. 

Próbuję dodany przycisk ostylować inaczej niż reszta. Z poziomu zaplecza przycisk dodaje się na każde inne w menu a chcę żeby wyglądał inaczej. Dlatego zacząłem od edycji mainmenu.tpl. Plan był taki aby tam dodać kod na przycisk omijając zaplecze.

Burnago

Burnago

Próbuję dodany przycisk ostylować inaczej niż reszta. Z poziomu zaplecza przycisk dodaje się na każde inne w menu a chcę żeby wyglądał inaczej. Dlatego zacząłem od edycji mainmenu.tpl. 

• Create New...