tamer Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) 1.6 Versiyonunu kullanmaktayım. Mobil tema değilde telefon yada tabletten girildiğindede normal site çıkmasını istiyorum. Prestanın eski versiyonları bu sekildeydi . Acaba bunu sitenin orjinal temasında bunu yapmam mümkünmüdür? Geçerli Tema Üzerinde Mobil Tema Devre Dışı Diyorum ama mobilden acılınca yine mobil tema çıkıyor. Edited March 5, 2020 by tamer (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 On 3/3/2020 at 9:01 AM, tamer said: 1.6 Versiyonunu kullanmaktayım. Mobil tema değilde telefon yada tabletten girildiğindede normal site çıkmasını istiyorum. Prestanın eski versiyonları bu sekildeydi . Acaba bunu sitenin orjinal temasında bunu yapmam mümkünmüdür? Geçerli Tema Üzerinde Mobil Tema Devre Dışı Diyorum ama mobilden acılınca yine mobil tema çıkıyor. 2. Sorum İse Mobil Temada Aşağı Kaydırma Yaptığımızda direk Yeni Ürünler Çıkıyor. Aşağı Kaydırma esnasında menü çıkması mümkünmüdür Yardımlarınız için Teşekkürler Selamlar, Halka açık böyle bir eklenti/özellik yok diye biliyorum ama emin değilim 1.6'nın hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Sitenin alt kısmında masaüstü görünüme dön butonu ekleyen özel bir modül olması lazımdı bizde, eğer böyle bir şey işinizi görecekse, özelden ulaşırsanız bir bakalım. Bu sorunuz tam anlaşılmadı, mobilde anasayfanın orta kısımlarında yeni ürünler görünüyor ama bundan önce menü butonları mı listesin istiyorsunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamer Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 Teşekkürler cevabınız için ilk tercihim siteyi tamamen masaüstü göründe açmak ama yapamazsam şayet bu masa üstü görünüme dönme modülüne nasıl ulasabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 2 hours ago, tamer said: Teşekkürler cevabınız için ilk tercihim siteyi tamamen masaüstü göründe açmak ama yapamazsam şayet bu masa üstü görünüme dönme modülüne nasıl ulasabilirim. İlk tercihiniz için tema ve modül CSS sınıflarını özelleştirmeniz gerekecek. İkinci tercihiniz için ihtiyaç halinde ulaşırsanız bir bakarız. Özel bir modüldü, bir müşterimizde kullanmıştık. Ben halka açık böyle bir çalışmaya rastlamadım ama siz de bir araştırırsınız arzu ederseniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 (edited) vor 6 Stunden schrieb tamer: Teşekkürler cevabınız için ilk tercihim siteyi tamamen masaüstü göründe açmak ama yapamazsam şayet bu masa üstü görünüme dönme modülüne nasıl ulasabilirim. Bunu dene.. header.tpl head üzerine ekle, hata verirse kodu bunlarin arasina ekle {literal} {/literal} <script> $ (document).ready(function(){ $('meta[name="viewport"]').prop('content', 'width=1400') }); </script> </head> Edited March 5, 2020 by SliderFlash (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 vor 3 Stunden schrieb SahinSOLMAZ: lk tercihiniz için tema ve modül CSS sınıflarını özelleştirmeniz gerekecek. bu cok zor ve cok zaman alir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamer Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 bu kod ise yaradı ama bu sefer sitenin slider kısmı çalısmadı Mobil temayı normal siteye cevirme gibi bi durum oldu yani normal masa üstü site çıkmadı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 6 hours ago, SliderFlash said: bu cok zor ve cok zaman alir. Zaman alır, doğru fakat aksi halde tam bir verim alması güç. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts