raf30al Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Witam, Posiadam najnowszą preste i chciał bym zrobić żeby opisy produktu były w dwóch boxach z tekstem obok siebie tzn. z lewej strony ważne informacje produktu a z prawej opis tak jak w załączonym screenie. Czy od tego jest jakaś wtyczka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arczi Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 To można zrobić po prostu na tabeli. Przy wystawieniu produktu w zakładce OPIS jest ikonka tabeli - robimy dwie kolumny i efekt uzyskamy jak na przykładzie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 <div class="row"> <div class="col-md-4">Lewa kolumna wąska</div> <div class="col-md-8">Prawa kolumna szeroka</div> </div> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf30al Posted March 3, 2020 Author Share Posted March 3, 2020 @krzysiuus Dzięki bardzo DZIAŁA !! ale mam drugi problem, chciał bym to ostylować żeby w jednym miejscu w każdej chwili zmienić czcionke kolor wielkość itp a nie w każdym produkcie. dodałem div id OPIS <div class="row"> <div id="opis" class="col-md-4"> <h2>Ważne cechy:</h2> i teraz w theme/assets/css/custom.css dodałem #opis { background-color: blue; } i czemu to nie działa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts